1

Neem contact met ons op

Heb je een vraag op sociaal gebied? Of over vrijwilligerswerk of mantelzorg? Of wil je een ruimte huren in de Buureton?
Mail of bel ons dan!

Voor meldingen, bijvoorbeeld over Tafeltje Dekje, niet mailen maar bellen tussen 9 – 10 uur!

Of bel ons!

Adres

De Buureton
Beatrixlaan 43
1791 GA Den Burg

Werkdagen

Maandag t/m vrijdag
van 8.30 – 17.00 uur
Kom met ons in contact

5 oktober ’22: Café Brainstorm over Energie

Café Brainstorm op 5 oktober over vermoeidheid en energie

Op woensdag 31 augustus vindt vanaf 19.30 in de Buureton aan de Beatrixlaan 43 te Den Burg een bijeenkomst plaats van Café Brainstorm Texel. (inloop vanaf 19.15 uur).  Het café is voor mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH) zoals CVA, Parkinson en MS. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21 uur.

Het thema is: ‘Vermoeidheid en energiemanagement’ 

Niet-aangeboren-hersenletsel (NAH)

Jaarlijks krijgen maar liefst 135.000 mensen in ons land te maken met de gevolgen van hersenletsel. Bijvoorbeeld door een val met de fiets, een auto-ongeluk, een beroerte, een hersentumor of een chronische ziekte. De impact die het op hun leven heeft is vaak enorm. En niet alleen op henzelf. Ook partners en andere naasten krijgen te maken met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel.

Op 1 juni 2022 is Café Brainstorm na langere tijd weer georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst is er uitleg gegeven over wat Niet Aangeboren Hersenletsel is en wat de gevolgen kunnen zijn. Door de aanwezigen zijn onderwerpen benoemd die aan de orde zouden kunnen komen. Na 31 augustus staan volgende café’s gepland op 5 oktober en 23 november.