• image
  • image
Previous Next
Search - Remove Shortcode
Zoeken - Categorieën
Zoeken - Contactpersonen
Zoeken - Inhoud
Zoeken - Nieuwsfeeds
Zoeken - Weblinks

Gezond Natuur Wandelen in de Koog

Op Texel organiseert Sportservice Texel en Texels Welzijn i.s.m. IVN afdeling Texel, wandelsportvereniging Het Gouden Boltje, SBB, Natuurmonumenten en Gezond Natuur Wandelen Nederland) sinds 1september 2014 wandelingen. En met veel succes. Elke donderdagochtend start de groep om 10:00 uur bij de Windroos op het Maartenhuis in De Koog en gaan o.l.v. vrijwillige wandelbegeleiders een 1 uur wandelen in bos, duinen en strand. Na de wandeling op donderdag 31 augustus vierde de wandelaars met elkaar het 3 jarig bestaan. Dit deden zij na afloop van de wandeling bij de Windroos op het Maartenhuis onder genot van een kopje koffie met notencake.
foto De Koog
Foto Esther van der Ploeg

Ook zin om mee te wandelen dat kan elke zaterdagochtend wordt er gestart om 10:00 uur bij Stayokay in Den Burg. Op woensdagochtend vertrekt men om 10:00 uur bij ’t Cafeetje in Oosterend, op donderdagochtend om 10:00 uur op het Maartenhuis in de Koog en bij de Gollards in Den Burg.
De wandelingen duren ongeveer 1 uur. De wandelingen vanuit de Gollards zijn ook geschikt als u loopt met een rollator, het tempo is aangepast en de duur is 45 minuten. In Oosterend start men in 2 groepen waarbij in 1 groep het tempo wordt aangepast en geschikt is voor deelnemers met een rollator. De wandelingen gaan altijd door en u hoeft zich niet van te voren aan te melden. Na afloop is er de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken. Ook zin om met een groep te wandelen? Doe mee en kom naar het startpunt. Graag zouden wij ook in Den Hoorn deze wandelingen opstarten hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die dit kunnen en willen begeleiden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.TexelsWelzijn.nl of contact opnemen met Betsie Verhoeven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon (06 20137627) of Connie Joling Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0222322815

 

 

Over de dorpswerker

Cobie Daalder is er elke woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur.

 

De Hof

Nikadel 13
1796 BE De Koog

 

Cobie Daalder: 0222-312696
c.daalder@texelswelzijn.nl

Lees meer over de dorpswerkers